Tipard iPhone Manager az SMS útmutatóhoz

IPhone SMS átvitel

Hogyan lehet iPhone SMS-t átvinni a számítógéppel? iPhone SMS Transzfer? Olvassa el ezt a cikket, és keresse meg a választ.

Step 1: Telepítse a Tipard iPhone Manager SMS-t

Töltse le az Tipard iPhone Manager SMS telepítő fájlt; majd kövesse az utasításokat a telepítés befejezéséhez.

2 lépés: Csatlakoztassa iPhone készülékét

Csatlakoztassa iPhone készülékét az Applehez dedikált adatvonalon keresztül, majd a következő képet fogja látni.
A csatlakoztatás után iPhone készülékét azonnal felismeri, és megjelenik a készülékre vonatkozó részletes információ, beleértve a típusát, a kapacitását, a verziót és a sorozatszámot. Ezenkívül bemutatja a különböző iPhone-fájlok sajátos kapacitásértékét, és a rendelkezésre álló helyet.

3 lépés: SMS átvitele iPhone-ról PC-re

A fő felület bal oldalán megjelenik a megjelenítési lista, amely különböző típusú iPhone-fájlokat mutat be. Az SMS vagy a Névjegyzék típusát csak biztonsági okokból lehet átvinni a számítógépre.
Kattintson az "SMS" gombra a kijelzőn, majd a Kapcsolat és az SMS jelenik meg a felület jobb oldalán. Ezután kattintson a "Transfer" gombra az interfész alján, hogy átviheti az iPhone SMS-fájlját a számítógépre.

4 lépés: iPhone SMS biztonsági mentése

Kattintson a "Backup" gombra a kezelőfelület alján, hogy mentse az iPhone SMS-et adatbázis fájlként, majd az SMS-fájl megjelenik a "Backup" alatti "SMS" menüpont alatt a felület bal oldalán.
Ezután kattintson az "SMS" gombra az SMS szerkesztő ablak megnyitásához.

5 lépés: Névjegyek vagy SMS törlése

A: Névjegyzék törlése

Kattintson a "Szerkesztés" gombra a Névjegyek rész fölött, majd egy piros kis kör jelenik meg minden névhez. Kattintson a pirosra a törölni kívánt névre, majd a törlés gomb azonnal aktiválódik, amely az alábbi képen látható.

B: SMS törlése

Kattintson a "Szerkesztés" gombra az SMS rész felett, majd egy fehér kis kör jelenik meg minden üzenetnél. Ellenőrizze a kört a törölni kívánt üzenet szerint, majd kattintson a "Törlés" gombra az SMS kijelző rész tetején. Ezután az üzenet azonnal törlődik.