4 A legjobb módszerek az összes tartalom és beállítás törlésére iPhone-on

Töröld az iPhone-t

Amikor új iPhone X-t vásárolsz, tudnod kell, hogyan kell eldobni a régi iPhone-t. Jó ötlet eladni az eBay-en, vagy küldeni a barátodnak ajándékként. De el kell távolítania az összes tartalmat és beállítást iPhone-n, hogy elkerülje a személyes adatok szivárgását. A cikk megmagyarázza az iPhone különböző módjait az adatok tisztításához. Csak nézze meg részletesen a cikk megoldásairól.

1 módszer: Hogyan törölni az összes tartalmat és beállításokat iPhone-on

Az iPhone privát információinak védelme érdekében törölni kell az iPhone összes tartalmát és beállításait. Tipard iPhone Eraser legyen a legjobb program a zenék, fotók, üzenetek, névjegyek, levélszemét fájlok, alkalmazások, telefon beállítások és az összes személyes adata végleges megszüntetésére.

1 lépés

Csatlakoztassa az iPhone készüléket a számítógéphez

Töltse le és telepítse a Tipard iPhone Eraser legújabb verzióját a hivatalos webhelyről. Csatlakoztassa az iPhone készüléket az USB kábellel. A program automatikusan érzékeli az iPhone készüléket.

Tipard iPhone Eraser

2 lépés

Állítsa be a törlési szintet

Annak érdekében, hogy törölje az iPhone, akkor válassza ki a törlési szintet az iPhone. Ajánlatos a "High" szint beállítása, amely háromszor felülírja az adatokat.

Válasszon szintet

3 lépés

Törölje az iPhone-t az összes tartalomkal

Csak kattintson az "OK" gombra, majd a program elkezdi törölni az iPhone-t minden tartalom és beállítás esetén. Az iPhone teljesen új, pálya nélkül.

Telefon törlése

Valójában ugyanazt a módszert használhatja az iPad, iPod és más iDevices-ek eltávolítására a Tipard iPhone Eraser alkalmazással egy kattintással. És akkor nem kell aggódnia, hogy újra szivárogják ki a privát információkat.

Az 2 módszer: Az iPhone visszaállítása az összes tartalom és beállítás törlésére

Valójában az iPhone nem biztosítja az alapértelmezett opciót az iPhone tartalmának és beállításainak törléséhez. Erősen ajánlott az iPhone iPhone iTunes vagy iCloud biztonsági mentése. És akkor követheti a módszert az iPhone törléséhez a következő folyamattal.

Lépés 1: Menjen a "Beállítások" menüpontra, és válassza az "Általános" opciót.

Lépés 2: Görgessen lefelé a "Reset" lehetőség kiválasztásához az alsó részben.

Lépés 3: Az iPhone adatok törléséhez válassza az "Összes tartalom törlése és beállítások" lehetőséget.

Ha iPhone-kódot állított be, meg kell adnia a jelszót az iPhone előtti feloldásához. Ez a legmegfelelőbb módszer az iPhone törlésére és a gyári beállításokra.

visszaállítása iPhone

3 módszer: Törölje az összes adatot és beállítást az iPhone-ról az iTunes segítségével

Ha biztonsági másolatot készített az iPhone-ról, elkezdheti törölni az összes tartalmat és beállítást iPhone-on. Minden személyes adatot, adatot vagy beállítást törölni fog az iPhone készülékről. Megakadályozza, hogy valaki jogosulatlan hozzáférést kérjen az iPhone-hoz az adatok felhasználásával. Csak ellenőrizze, hogyan kell törölni az iPhone-t az iTunes-ból, amikor számítógéphez csatlakozik.

Töröld az iPhone-t az iTunes segítségével

1 lépés: Az iCloud letiltása az iPhone-on

Győződjön meg róla, hogy tiltsa le az iCloud funkciót az iPhone-on, vagy máskülönben újra szinkronizálódik a tartalom az iPhone-ra. Menjen a "Beállítások"> "Saját iPhone keresése"> "iCloud" elemre, majd kapcsolja ki az iCloud szinkronizálási lehetőséget.

Step 2: Keresse meg az iPhone-t az iTunes-ban

Ezután csatlakoztathatja az iPhone-t a számítógéphez USB kábellel. Általában az iTunes automatikusan megnyílik, miután iPhone-t csatlakoztat a számítógéphez. Kiválaszthatja az iPhone-t az iTunes-ban.

Step 3: iPhone biztonsági mentése az iTunes-on (opció)

Az iPhone összes tartalmát mentheti az iPhone törlése előtt. Az "Összefoglaló" lapon készítsen biztonsági másolatot az iPhone-ról a "Biztonsági mentés most" gombra, ha újra szeretné helyreállítani az iPhone-ot.

Step 4: Töröld az iPhone-t az iTunes-ból

Kattintson az "iPhone visszaállítása" gombra ugyanabban a panelen, majd nyomja meg a "Visszaállítás" gombot a felugró ablakban az összes iPhone tartalom és beállítás törléséhez.

4 módszer: Az iPhone tartalom és beállítások távoli eltávolítása a Saját iPhone megtalálása révén

Mit kell tennie, ha csak elvesztette az iPhone-ot? Lehet, hogy felfüggeszti hitelkártyáit és egyéb fiókadatait. Van még valami, amit tehetünk az iPhone távolról történő törléséhez és a fontos személyes adatok védelméhez? Csak ellenőrizze, hogyan távolíthatja el az iCloudot az iPhone-ról távolról.

Find My iPhone

1 lépés. Hozzáférés az iPhone megtalálásához

Csak győződjön meg róla, hogy engedélyezte a "Keresés az én iPhone-jámat", mielőtt elveszett volna. Jelentkezzen be ugyanazzal a fiókkal az Apple azonosítóval és a jelszóval, bármelyik böngészőben hozzáférhet az "Find my iPhone" lehetőséghez.

2 lépés. Törölje az iPhoneot távolról

Kattintson az "Összes eszköz" lehetőségre, és válassza ki az eltávolítani kívánt iPhone-ot. Ha megtalálta az iPhone-t, kattintson az "Erase iPhone" gombra. Ezután kattintson az "Erase" (Törlés) gombra az előugró ablakban.

3 lépés: Törölje az összes tartalmat és beállításokat

Újból be kell írnia az Apple ID-t és jelszót, kattintson a "Next" gombra, és az iPhone összes tartalmát és beállítását törli az iPhone-ból.

Ami még fontosabb, megadhat egy telefonszámot és egy üzenetet a törölt iPhone-hoz. Ha valaki felveszi az iPhone-t, akkor visszahívhatja a telefonszámot vagy küldhet üzenetet az Ön számára.

Következtetés

A cikk felsorolja az iPhone tartalmának és beállításainak törléséhez használt módszereket. Az iPhone közvetlenül törölhető az okostelefonról, vagy használhat USB kábelt az iTunes segítségével. Még ha elvesztette az iPhone-t is, használhatja a távoli iPhone törlési folyamatot iCloud-on. A személyes adatok védelme érdekében választhat a Tipard iPhone Eraser is. És akkor eladhatja az iPhone-t az eBay-en vagy az Amazonon anélkül, hogy szivárogtatná a törölt iPhone privát adatait. Ha más módszerekkel rendelkezik az iPhone törléséhez, részletesen tájékoztathatja a megoldást a megjegyzésekben.