Az iCloud Photo Sharing használata egyszerűen

Használja az iCloud Photo Sharing funkciót

Az Apple mindig humanizált formatervezést kínál, amely vonzó fogyasztó az egész világon. Az iCloud fotómegosztás az egyik kiemelkedő szolgáltatás, amely jól illik az iDevice-be. Ez a szolgáltatás az iPhone, az iPad és a Mac alkalmazáson keresztül a Photos alkalmazásokon keresztül segít megosztani a fotókat privatizálva és intelligensen. Lehetővé teszi egy megosztott fotóalbum létrehozását az iCloudon belül, és csak a kiválasztott emberek láthatják fotóit. Ezen kívül bejelenthetik észrevételeiket Önre, és elküldhetik nekik a szeretetüket. A többi szociális platformtól eltérően az iCloud fotómegosztás inkább egy kis Instagram-hoz hasonlít. És megoszthatjátok életét magánszférájával és intim életével. Olvassa el a megosztott fotófolyamat létrehozását iPhone-on.

1. Az iCloud Photo Sharing beállítása

Először is, ha korábban soha nem használta az iCloud Photo megosztást, akkor tudnia kell, hogyan kell engedélyezni. Csak nézze meg az alábbi részletezési eljárást.

Az iCloud Photo Sharing beállítása

Lépés 1: Kattintson a "iCloud" ikonra a Beállítások alkalmazásban. Indítsa el a beállításokat a kezdőképernyőn. Ezután keresse meg az iCloud ikont, és kattintson rá.

Lépés 2: Kapcsolja az iCloud Photo Sharing kapcsolót "BE" állásba. Az iCloud oldalon engedélyezze a Fotók opciót. Ezután a következő oldalon az iCloud Photo Sharing kapcsolót "ON" -ra kell váltania. Most már engedélyezte a funkciót.

2. Hogyan hozzunk létre egy megosztott fotóalbumot az iPhone-on?

Az iCloud fotómegosztás beállítása után a következő lépés egy megosztott fotóalbum létrehozása. És itt van a bevezetés, hogyan kell csinálni.

Hozzon létre egy megosztott fotóalbumot

Lépés 1: Koppints a "megosztott" ikonra a képernyő alján

Mindenekelőtt nyissa meg a "Fotók" alkalmazást az iPhone-on. Ezután megtalálhatja a Megosztott ikont a képernyő alján, és érintse meg azt.

Lépés 2: Érintse meg a "Hozzáadás" gombot a bal felső sarokban

Ezután megjelenik egy keret, amely megkérheti, hogy nevezze el az albumot. Ezt követően érintse meg a "Tovább" gombot a folytatáshoz.

Lépés 3: Hívja meg az iCloud szerződéseket, ahová fotókat szeretne megosztani

Írja be barátok és családja szerződéseit. Adja hozzá a kívánt embereket. Ezután érintse meg a "Create" gombot.

Lépés 4: Fotók hozzáadása a megosztott fotóalbumba

Érintse meg az újonnan létrehozott megosztott fotóalbumot, majd kattintson az "Album hozzáadása" ikonra az album tálcáján. Lehetősége van kiválasztani a megosztani kívánt fotóalbumhoz hozzáadni kívánt fényképeket. Ezt követően a jobb felső sarokban koppintson a "Kész" gombra.

Lépés 5: A megosztott fotóalbum közzététele

Felvehet egy megjegyzést, ha tetszik. Ezután érintse meg a "Post" -t. Ezután az iCloud Photo Sharing segítségével létrehozhat egy megosztott fotóalbumot az iPhone-on.

3. Fotók törlése a megosztott fotóalbumból

Az iCloud fotómegosztás használatakor néha nem szeretne fotókat megosztani az emberekkel, vagy törölni szeretné őket a megosztott fotóalbumról, mit kell tennie? Ez a rész pedig útmutatást nyújt ahhoz, hogy megtudja, hogyan törölheti fotóit egy megosztott fotóalbumról.

Fényképek törlése egy megosztott fotóalbumból

Lépés 1: Válassza ki a "Megosztott fényképfolyamat" lehetőséget, amelyiket törölni szeretne.

Először indítsd el a "Photos" alkalmazást az iPhone-on. Ezután érintse meg a "megosztott" gombot a képernyő alján. Ezután koppintson a "Megosztott fotófolyamokra", ahová a fényképeket törölni szeretné.

Lépés 2: Válassza ki a törölni kívánt fényképeket

A jobb felső sarokban koppintson a "Kiválasztás" gombra, hogy kiválassza a törölni kívánt fényképeket a fényképek megérintésével.

Lépés 3: Fotók törlése

A kiválasztás befejezése után koppints a "Trash" ikonra a jobb alsó sarokban. Ezután érintse meg a "Törlés" -t a műveletek megerősítéséhez.

4. Hogyan tetszik és megjegyzéseket fűzhet a megosztott fotókhoz?

Megjegyzéseket tehetek, vagy tetszene valaki albuma, amikor iCloud fényképmegosztást használok? Természetesen te is tudsz. És kérjük, olvassa el, hogy megtalálja, hogyan szeretne és megjegyzéseket fűzhet a megosztott fotókhoz.

Megosztott fotókra vonatkozó megjegyzés

Lépés 1: Nyisd meg a Fényképeket az iPhone-on

Ezután keresse meg a "megosztott" ikont a képernyő alján, és kattintson rá. És miután átfordult egy másik oldalra, menjen a "Megosztás" gombra a bal felső sarokban.

Lépés 2: Válasszon egy képet, amelyet meg szeretne tenni

Érintse meg a "Stream neve" elemet, amelyen megjegyzéseket tehet, vagy tetszene a fotókhoz. Most pedig felveheti a mosolygó arcot, vagy elküldheti üzenetét a szeretett személynek.

5. Hogyan menthetünk el fotókat egy megosztott albumból?

Ha barátaidról egy szép fotót lát, szeretné menteni az iPhone-jára. Hogy teheted? Olvassa el, hogy megnézze, hogyan mentheti el a fotókat egy megosztott albumból.

Fotók mentése

Lépés 1: Keresse meg a menteni kívánt fényképet. Menjen a "Fotók" -ra az iPhone-on. Ezután keresse meg a menteni kívánt fényképet, és érintse meg.

Lépés 2: Érintse meg a "Megosztás" gombot, majd válassza a "Kép mentése" lehetőséget. Ezután fényképeket menthet az albumra. Az iCloud fényképmegosztás használatakor itt olvashat a fényképek megosztásáról megosztott albumról.

Következtetés

Miután megtudta ezt a cikket, további részleteket olvashat az iCloud fotómegosztás használatáról szóló bemutatóról. Beállíthatja a fiókot, létrehozhat megosztási albumokat, törölheti a nem kívánt fájlt, és megjegyzéseket tehet a megosztott albumhoz. Ha többet szeretne tudni az iCloud fotómegosztás funkcióiról, csak részletesebb tájékoztatást adjon a megjegyzésekben.